اخبار مرکز

نسخه چاپی | ارسال به دوستان
            دکتر فرهاد رهبر

به اتفاق آرای اعضای هیات امنا؛

دکتر فرهاد رهبر به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد

دکتر فرهاد رهبر، در بیستمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به اتفاق آرا، به عنوان رئیس پیشنهادی این دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی و تا زمان تصویب این شورا به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

در حکم دکتر فرهاد رهبر آمده است: «با عنایت به مصوبه بیستمین جلسه فوق‌العاده هیات امنا، در تاریخ 25 تیر 96، مبنی‌ بر معرفی جنابعالی به شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بدین وسیله تا زمان تصویب آن شورای محترم، ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر علی‌محمد نوریان به عنوان سرپرست دانشگاه منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود به منظور ساماندهی امور دانشگاه و ارتقاء علم و فناوری و اعتلای فرهنگ اسلامی و ایرانی در جهت اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نهایت کوشش و اهتمام خود را مبذول فرمایید.

علی‌اکبر ولایتی

رئیس هیات موسس و هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی

. انتهای پیام /*

دیدگاه ها و نظرات

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
مسئولیت نوشته‌ها بر عهده نویسندگان آنهاست و گذاشتن آنها به معنی تائید نظرات آنها نیست.
فرستنده: *
پست الکترونیک: