اخبار مرکز

دکتر فرهاد رهبر

در پی تصویب و اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

دکتر ولایتی «فرهاد رهبر» را به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد

در پی تصویب انتصاب دکتر فرهاد رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در حکمی، فرهاد رهبر را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد.

در پی تصویب انتصاب دکتر فرهاد رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هجدهمین جلسه کمیته منتخب روسای دانشگاه‌های این شورا در اول مرداد 1396 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در حکمی، فرهاد رهبر را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد.

متن حکم به این شرح است:

«جناب آقای دکتر رهبر

با توجه به سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی جنابعالی در حوزه آموزش عالی و با عنایت به مراتب تعهد ،تدین و تخصص و عطف به مصوبه هیجدهمین جلسه کمیته منتخب تعیین روسای دانشگاه ها (مورخ ۹۶/۵/۱) در شورای عالی انقلاب فرهنگی ،شما را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می‌نمایم.

امید است با توکل به ذات اقدس الهی و در جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) موفق باشید.»

. انتهای پیام /*

دیدگاه ها و نظرات

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
مسئولیت نوشته‌ها بر عهده نویسندگان آنهاست و گذاشتن آنها به معنی تائید نظرات آنها نیست.
فرستنده: *
پست الکترونیک: